Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

DPPU Watertec Доо Скопје е компанија која е создадена за да ги задоволи потребите на луѓето, да се прилагодат на се помодерниот и побрз начин на живот.
Со оглед дека водата е главниот дел на човековиот живот и поради се поголемите обврски како на работа, така и дома, ние решивме да создадеме услуга- бренд кој би Ви го олеснил и модернизирал Вашиот живот. 


Знаејќи дека човековиот систем за да функционира најдобро дневната потреба количина на вода му е од 1 до 3 литри, а денешниов систем на градски водовод е во се полоша состојба и содржината на водата е се потешка за пиење, ние решивме тоа да го сториме на полесен начин со water coller- те на WATERTEC вие во секое време би имале технички исправна ладна и топла вода која се препорачува од сите медицински истражувања да се пие во што е можно поголема количина. 
Водата е од суштинско значење за нашето здравје. Таа сочинува 70% од нашата телесна тежина. Меѓутоа, повеќето луѓе не пијат доволно вода бидејќи немаат навика, немаат достапност и многу често забораваат да се напијат вода, а со тоа не ја внесуваат потребната количина која му е потребна на организмот. Ова може да има како краткотрајни така и долготрајни ефекти врз организмот затоа што нашето тело зависи од водата. Затоа е потребно секогаш во просторијата да имате вода која ќе ви биде лесно достапна, а ние ќе се потрудиме да ја добивате секогаш навремено и изборот кој ќе го направите од нашата палета на производи да ги задоволи сите стандарди за квалитет како и различниот вкус при изборот на вода за пиење.
Како можете да бидете сигурни дека водата која ја пиете е чиста?
Дури и ако водата излегува од прочистителната станица како чиста и безбедна за пиење таа треба да патува преку подземни цевки кои честопати се стари, па знае да го изгуби својот квалитет. Ние нудиме производи кои ги задоволуваат најстрогите критериуми за квалитет и најсофистицирана технологија при полнење на бурињата како и херметички затворени се со цел да Ви испорачаат природна изворска вода во Вашата канцеларија или Вашиот дом.
Дозволете НИЕ да се грижиме за вашето здравје со навремена достава на вода за пиење, Вие заслужувате една грижа помалку.
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од VOTERTEK SKOPJE?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.