Mlekara Gjorgievi

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 по 6500 MKD Купување
 • ПРИФАЌА B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Недела 08:00 - 16:00
 • Контакт
 • ID на Трговски Партнер
  36302803
 • Card Pick Up
  Кај овој Трговски партнер можеш да си обезбедиш Cashback Card.

Опис

Производи
Кравјо сирење, кашкавал и урда
Овчо сирење, кашкавал и урда
Мешано сирење и кашкавал
Козјо сирење
Биено сирење (овчо и кравјо)
Путер

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.