Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Изработка на 3D светлосни реклами, 3D лед реклами, светлосни лед реклами, брендирање на излог, изработка на рекламно пано, брендирање се само дел од услугите кои ги нудиме на нашите клиенти. Квалитетна изработка и ефикасност се составен дел од нашата работа и понуда што е причина повеќе за соработка со нас.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од ATKO design?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.