Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Фризерскиот салон Мадона е основан во 2003 година и е со седиште во Гостивар. Долгогодишното искуство ви гарантира висококвалитетни услуги од страна на професионален тим кој се грижи за Вашата убавина и сето тоа го добивате во топла и срдечна атмосфера. За разновидните третмани за нега на коса, употребуваме производи од реномирани брендови, со цел нашите клиенти да бидат задоволни.Повелете и уверете се!
 Ве очекуваме
 Фризерски салон Мадона
Frizerskiot salon Madona e osnovan vo 2003 godina i e so sedishte vo Gostivar. Dolgogodishnoto iskustvo vi garantira visokokvalitetni uslugi od strana na profesionalen tim koj se grizhi za Vashata ubavina i seto toa go dobivate vo topla i srdechna atmosfera. Za raznovidnie tretmani za nega na kosa upotrebuvame proizvodi od renomirani brendovi so cel nashite klienti da bidat zadovolni. Povelete i uverete se!
Ve ochekuvame
Frizerski salon Madona

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MADONNA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.