Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Општ ОРЛ преглед и консултации, ендоскопија, гласни жици, синуси, дијагностика на вртоглавици, проверка на слух - Аудиометрија, ЕХО на синуси, дијагностика на алергии, амбулантска ОРЛ хирургија, домашна посета.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU OTOKLINIKA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.