PZU OOS VIZIJA DENT Bitola

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 30 - Стоматолози по 6500 MKD Купување
  • 2% + 2,5 Протетика по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови


За услугте поврзан со забна протетика предностите се 2% кешбек и 2,5% шопинг поени

ОписСекој посакува да има убав и атрактивен изглед,а убавата и бела насмевка е првото нешто што сите го забележуваат.
Нашата современа стоматолошка ординација ,предводена од д-р.Митко Гиздовски,е совршениот избор за да го постигнете тоа.
Стоматолошката ординација VIZIJADENT ви ги нуди следниве услуги:
  Пломбирање и ендодонтско лекување на забите,
  Изработка на коронки и мостови од метал и безметална керамика,тотални и парцијални протези,визил протези,
  Залевање на фисури,пломбирање на млечни заби кај најмладите посетители во нашата ординација
  Професионално ласерско белеење на заби,чистење на забен камен полирање и пескарење на забите
  Екстакција на заби
Повелете во нашата ординација, постигнете ја вашата убава и бела насмевка во пријатна и опуштена атмосфера,ве очекуваме.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PZU OOS VIZIJA DENT Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.