Cashback & Shopping Points

  • 7% Cashback Deal* Сега 7% наместо 3% Cashback Валиден од 01.6.2023 до 15.6.2023
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис


Повелете и уживајте во највкусните кафиња,коктели,свежо подготвени овошни сокови.
Galactic caffe ве поканува на најдобрите забави и журки со познати DJ.
За повеќе информации можете да не посетите на нашaта facebook страна 
 https://www.facebook.com/galacticcaffe/  или побарајте те не на
Call 071 494 470

Не можете да ја најдете вашата нарачка од GALACTIC CAFFÉ?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.