NEW WAYS OF TRAVEL Skopje

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Tуристичката агенција ЊУ ВЕЈС ОФ ТРАВЕЛ е една од многуте агенции но е единствена со својата моќ и важност. Формирана е за потребите на времето во кое живееме,а со своите иновативни пристапи подготвена е да одговори на сите потреби и барања.
Знејќи дека е потребен постојан ангажман и пристап во потрага по разновидни форми и начини во агенцијата работи стручен тим со големо искуство кој е подготвен да се соочи со сите предизвици.
Во секоја агенција Ви нудат аранжмани, патувања, но ЊУ ВЕЈС ОФ ТРАВЕЛ травел во првата декада на 21-от век одлу чи да го видоизмени приодот кон работењето и да имплементира поинакви стандарди и пристапи.
Туризмот е гранка која станува една од носечките во Македонија. Наша тенденција е Њу ВЕЈС ОФ ТРАВЕЛ да биде врвот на таа гранка.
Заради вклопување на европските трендови и стандарди ние ќе ги мотивираме со нашата програма разногенерациските потенцијали да патуваат,зимуваат летуваат.
Патувајќи ќе ги едуцираме младите преку организирање на конгреси,средби,обуки. Нашата туристичка агенција е поставена за големи дофати како индивидуални така и групни патувања до сите дестинации, откривање на нови точки од цел свет.
Кај нас ќе го најдете и невозможното, ќе бидете професионално услужени, а за сите празнични денови ќе Ве пренесеме до ветените земји за да ги оствариме Вашите соништа.
Дојдете имаме желба да Ве убедиме дека сме единствени, а со тоа ќе ги реализирате и Вашите очекувања онака како што заслужувате.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од NEW WAYS OF TRAVEL Skopje?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.