Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ДАНАНТ-САТ Охрид се занимава со продажба, инсталација и сервисирање на опрема за сателитска и кабловска телевизија.
Повелете, посетете не!!!


Sales, installation and servicing of equipment for satellite and cable TV

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DANANT-SAT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.