Cashback & Shopping Points

  • 1,5% + 1 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Нашето делување е насочено кон задоволување на потребите на сите потрошувачи и бизнис партнери кои стапуваат во контакт со Гранапмаркети. Со професионален и софистициран однос, со целосна понуда на услуги и производи како и услови во тренд со сите европски стандарди се залагаме и работиме за подобрување на квалитетот на живеење.

Во сите маркети каде што сме присутни, сакаме да гарантираме исти стандарди на услуги и понуди кои гарантирано водат до поголем успех во работење.

Плановите и целите на компанијата се целокупниот профит да го инвестира во нови супермаркети кои му нудат на потрошувачот софистициран начин на пазарување,заедно со својот тим од 70вработени реализирајќи ја стратегијата на  најдобри цени и најдобра услуга, водејќи се со мотото ‘’За маалска дружба’’.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.