Veterinarna Stanica UNI VET Radovish

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 3,5 На вашата набавка
 • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Работно време
  Понеделник - Сабота 08:00 - 16:00
 • Контакт
 • Продажно место на Ваучери
   
 • ID на Трговски Партнер
  36302730

Опис

Во нашата ветеринарна станица ви ги нуди следниве услуги 


- Прегледи и лекувања на сите видови животни
   Редовни и дијагностички прегледи на сите видови животни
-Вакцинација 
 Поливалентни вакцини
 Беснило
 Штенечак
 Свинска чума
 Црвен ветер 
-Вештачко осеменување и сузбивање на стерилитет
- Дезинфекција
-Издавање документи за транспорт преку граница
За да може вашето милениче да влезе во друга земја, мора да има посебни документи со кои се потврдува здравствената состојба на животното. Овие документи, влкучувајќи ја и крвната анализа задолжителна за патување во земјите на ЕУ, можете да ги извадите во нашата станица

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Veterinarna Stanica UNI VET Radovish?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.