Edukativen centar SOFOS

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

"Giving wings ti the mind " е нашето мото ! Приватно училиште по Англиски, Германски, Шпански и останати јазици воедно и нудиме дневен престој за вашите најмили. Со висока професионалност се грижиме да дадеме „ Крилја " на детските умови! Повелете. 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Edukativen centar SOFOS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.