Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Осветлување за Вашиот дом и деловен простор. Со голема посветености напорна работа, подготвени сме да ја исполниме секоја Ваша потреба.
Нашата понуда е составена од палета производи од најреномираните светски производители: EGLO, SLV, Rabalux, Massive, ACA and Philips.
MM Luks Lajt is a lighting company that offers products from renominated worldwide manufacturers.
We offer products from: EGLO, SLV, Rabalux, Massive, ACA and Philips.
With a lot of dedication and hard work we aim to please your every need.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MM LUX LIGHT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница. CashBlack Week Double Cashback: myWorld.com, travelWorld.com и Partners кои не се обележани со Double Cashback се исклучени.