Cashback & Shopping Points

  • 5% Cashback Deal* Сега 5% наместо 2% Cashback Валиден од 15.4.2024 до 31.12.2024
  • * Со Cashback Deal, ги откупувате вашите Shopping Points и ви се припишува повеќе Cashback. За да го направите тоа, мора да имате доволно Shopping Points на вашата сметка на myWorld, кои ќе бидат откупени во myWorld за Cashback Deal.Потоа, вашите Shopping Points автоматски ќе се одземат од вашата сметка на myWorld.

  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

 Ако Ви кажеме дека Махагони е водечки производител, бренд, и дистрибутер на столови и маси со висок квалитет дали Вие би сакале да не посетите?

 Одличен квалитет на суровина, модернизирана технологија по најнови стандарди и изградба на пристапни цени доведоа до финален производ кој ги исполнува барањата на нашите клиенти во Македонија како и на нашите клиенти во странство.
 Нашиот труд е одговор на потребите на нашите верни клиенти, а нивните потреби се нашиот развоен патоказ. Со постојаниот развој се залагаме за перманентно подобрување и усовршување, а пратењето на трендот е мотив и предизвик на компанијата.
 Се со една цел, за да го задржиме угледот и оправдаме квалитетот кој го градиме со години.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Mahagoni?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.