Frizersko Studio ELIT MARI

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ШИШАЊЕ
ФЕНИРАЊЕ НА КОСА
ВИТКАЊЕ НА КОСА  
ТАЛАСАЊЕ НА КОСА  
КРЕАТИВНО БОЕЊЕ НА КОСА 
(3D, ОМАНТИК, БАРКОД ТЕХНИКИ НА БОЕЊЕ КОСА)
БЛАНШИРАЊЕ ( ОСВЕТЛУВАЊЕ И БЕЛЕЕЊЕ НА КОСА) 
ШАТИРАЊЕ НА КОСА  
ТОНИРАЊЕ
ОБЕЗБОЈУВАЊЕ (ОТСРАНУВАЊЕ НА ПОСТОЕЧКА БОЈА)
ФАРБАЊЕ УСЛУГА
ФОЛИИ
СВЕЧЕНИ ФРИЗУРИ
НЕВЕСТИНСКИ ФРИЗУРИ
ШМИНКАЊЕ
НАДГРАДБА НА ТРЕПКИ
ЧУПАЊЕ
ПЛЕТЕНКИ
РИПЕАР ТРЕТМАН
ДЛАБИНСКО ЧИСТЕЊЕ
МАСНА БАЊА
ТРЕТМАНСКО МИЕЊЕ

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Frizersko Studio ELIT MARI?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.