Fotograf Natasa Zafirovikj

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис


Ако Ви кажеме дека Фотограф Наташа Зафировиќ Ви нуди професионални услуги низ Македонија, дали би не посетиле?
-Фотографирање на Роденденски и Матурски Забави
-Фотографирање на Свадбени Прослави и Крштевки
-Студиски Фотосесии и надвор од Студио


Забавни се моментите кога со семејството и пријателите ќе ги отвориме старите албуми со слики, да се подсетиме на моментите што поминале.

Затоа што сликите раскажуваат приказна, ајде заедно да ја напишеме вашата.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Fotograf Natasa Zafirovikj?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.