Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Рибарница, подготовка на риба на скара, нарачајте и уживајте...
Рибарницата Дора Деми во Битолската чаршија сега нуди услуги и производи и со поврат на пари (Cashback).
Подготовка на риба и нарачки на телефон 077 45 44 45 и 078 42 94 59

  

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DORA-DEMI Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.