Katerina Angelovska

Cashback & Shopping Points

  • 2% Cashback + 10% На вашата набавка
  • ПРИФАЌА
    Scan & Go
    myWorld Card
    B2B

Контакт

Опис

Катерина е тренер за личен развој, мотивациски говорник и автор. Програмата за личен и професионален развој по која ја препознаваме Катерина Ангеловска е базирана според принципите за успех по методот на Jack Canfield. Програмата вклучува различни техники и алатки за личен развој и во соработка со секој учесник, Катерина помага во процесот учесниците на нејзините работилници да ја пронајдат личната креативност, да ги препознаат и остварат сопствените цели, мисија и визија, да ги подобрат сопствените потенцијали и ефикасноста на личните перформанси. Програмата е креирана за работа со индивидуални групи, правни субјекти и секаков вид на организации. 

Таа исто така е сопственик и основоположник на Космик - Центар за личен и духовен развој. Центарот нуди спиритуални холистички индивидуални сесии, Реики третмани, Тесла Метаморфоза, Миофасцијална терапија, Барси и јога. Сите овие активности се предводени од сертифицирани стручни лица кои имаат долгогодишно искуство во овие области.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Katerina Angelovska?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.