Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Бутик MONTOBENE – Куманово, е застапник на српскиот Бренд MONTOBENE кој е основан во 1995 год. и успешно работи со производство и продажба на машка модна конфекција. Врвен дизајн и квалитет посебно се истакнува во спортска, елегантна и кежуал креација.
          Исто така сме застапници и на модната куќа Cameleon од Србија, која е основана во 1997 год. и произведува и продава женска и машка облека и долен веш.
         Дизајнот, квалитетот и цената на нивните производи се пристапни и конкурентни на пазарот. Едноставен препознатлив стил баран од потрошувачите.
         Hие се наоѓаме на улица Народна Револуција, спроти Biana Trade. Повелете, ве очекуваме.


  

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Butik Montobene?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.