Rade Konchar Liftovi

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Триесет години се наоѓаме на пазарот во лифтовската дејност. Долгогодишната соработка со хрватско-турските компании ни помогна да ги задоволиме потребите на нашите клиенти. Производите се изработуваат по желба на нарачателот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Rade Konchar Liftovi?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.