PUKET KONSALT – DS

Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Овластување од МТСП за вршење на стручни работи за безбедноста при работа бр. 291 и бр.292.
Решение за исполнети услови за вршење стручни работи за безбедност при работа 08-5280/2 од 21.05.2018 год.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PUKET KONSALT – DS?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.