Knizharnica PACHEM

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА Cashback - картичка B2B

Контакт

Опис

Kнижарница ПАЧЕМ е фирма основана 1993год. Како прва приватна книжарница-копирница. 25години постоиме за вас и вашата доверба. Книжарница ПАЧЕМ се наоѓа на ул.,,Кирил и Методи бр.6,,Куманово, спроти Кумановскиот Театар. Располагаме со широк асортиман на школски прибор,ташни,ранци,куфери,
подароци,канцелариски материјал и канцелариски мебел. Фотокопираме во боја и во црно бела техника, укоричуваме и пластифицираме по најповолни цени во градот. 
Повелете кај нас- постоиме за вас.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Knizharnica PACHEM?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.