Cashback & Shopping Points

  • 3% Cashback + 12% На вашата набавка

Опис

Цел и Стратегија

 

Целта на City Box е да понуди најдобри производи со непобедливи цени. Компанијата ќе понуди добар, квалитетен производ и колку е можно подобра услуга, со цел купувачот да го добие она што го посакува и сѐ со цел да се оствари колку е можно подобра и подолгорочна комуникација. Во исто време, компанијата ќе биде водена од коректно и професионално однесување кон своите клиенти во насока на одговорно водење на бизнисот.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.