Smetkovodstveno Biro LAVINA

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Лавина 13 е лиценцирано сметковотствено биро со овластени сметководители кое постои 22 години во Битола и се наоѓа на ул.Охридска бр .121-б.
Ги вршиме сите сметковотствени работи за фирми од сите дејности:
- регистрација на нови фирми како овластени регистрациони агенти, 
- електронски пријави и одјави на вработени, 
- изработка на плати, 
- подоготовка на ддв пресметки, 
- подоготовка на завршни пресметки и 
- сите други потребни работи за комплетно извршување на сметковотство на фирмите, како овластени сметководители,
- други услуги во врска со сметковотството по барање на сопствениците,
- услуги за стечај и ликвидација на фирми.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Smetkovodstveno Biro LAVINA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.