Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Свежи продукти, домашни, вкусни само во месара Be & Sa Senior со две продавници,локации во општина Чаир.
Дојдете и посетете не!
Kвалитетот на нашите производи е од највисоко ниво.
Вкусна телешка Пршута, 100 % домашно.
Домашен Суџук произведен персонално од нашата месара.
Дојдете и уверете се во нашиот квалитет...
Месарата Be & Sa ja има својaта персонална кланица од каде се снабдува со продуктите. Значи све е 100% домашно, свежо и спремено со многу внимание.
Be & Sa нуди и разни специјалитети од месо кои ги спремаме само за вас.
Дојдете и уверете се во квалитетот на нашите продукти!


Produkte të freskëta, vendore, të shijshme vetëm në mishtoren Be & Sa Senior me du shitore,lokacione ne komunen e Çairit.
Ejani dhe na vizitoni!
Kualiteti i prodhimeve tona është i nivelit më të lartë.
Përshutë viçi e shijshme, 100% vendore.
Suxhuk shtëpie i prodhuar personalisht nga mishtorja jonë.
Ejani dhe sigurohuni në kualitetin tonë.
Mishtorja Be & Sa posedon therrtoren e vet personale nga ku furnizohet me produktet e veta. Do të thotë çdo gjë është 100% vendore, e freskët dhe e përgaditur me shumë kujdes.
Be & Sa ofron edhe specialitete të ndryshme prej mishit të cilat i pregadisim vetëm për ju.
Ejani dhe binduni ne kualitetin e produkteve tona!
 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BE-SA SENIOR?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.