DOM ZA STARI LICA-ASTREON Radovish

Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Domot za stari lica ASTREON vi nudi socijalna zastita I nega na stari lica so 24 casa nadzor od medicinski lica. Isto taka vi nudi nesebichna i profesionalna nega od strana na profesionalni medicinski lica

Не можете да ја најдете вашата нарачка од DOM ZA STARI LICA-ASTREON Radovish?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.