Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

МАКОТЕХНА е фабрика за производство на средства за перење, одмастување и дезинфекција во професионалната хемија. 
Единствен производен капацитет од овој вид во Македонија, сега и на Cashback.

Произведуваме средства за во прехрамбена индустрија со комплетна програма во сите области и тоа во месна индустрија , млечна индустрија , конзервна индустрија, кандиторска индустрија , пекарска индустрија , винарии и пивари , како и средства за чистење и дезинфекција во болници , градинки , училишта , хотели , ресторани и други услужни дејности каде има контакт со храна и тоа по ISSO стандард и НАССР систем , направени за нас и за потребата на нашите комитенти

 

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAKOTEHNA Bitola?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.