Cashback & Shopping Points

  • 4% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Нашата ординација Митко Дент се наоѓа Варош во близина на земјоделската аптека и нашиот професионален тим ви нуди професионални и квалитетни услуги користејќи современи методи и материјали. Здрава и убава насмевка значи добар и квалитетен живот.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MITKO DENT?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.