Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис

Бижу 2011 се наоѓа на ул. Илинденска бр. 78 во Прилеп. Располагаме со модерни додатоци за дамите, накит и ташни.
За корисниците на Cashback картичката нудиме дополнителни бенефиции со користење на картичката.
Повелете, посетете не!

Не можете да ја најдете вашата нарачка од BIZHU 2011?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.