Dom za stari lica Nana

Cashback & Shopping Points

 • Само членови може да ги видат предностите од пазарувањето
 • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

 • Контакт
  mob: +389 71 216 767
 • Интернет / Социјални медиуми
 • ID на Трговски Партнер
  36302601
 • Card Pick Up
  Можете да получите от този партньор myWorld Card от тип кредитна карта.

Опис

Дом - НАНА се наоѓа во Скопје на ул. Банско бр.8 во прекрасната 
населба Црниче на само 1,5 км од строгиот центар на градот

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Dom za stari lica Nana?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.