Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Аптека Миа Фарм се наоѓа во новата зграда Табана во Прилеп и ви нуди секакви видови на лекови и медицински помагала за вашето здравје.
Повелете во аптека Миа Фарм каде што исто така ги нудиме предностите за Cashback картиците.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Apteka MiaFarm?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.