Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Услови

Cashback World членските предности не важат за компјутери и компјутерски делови

Опис

Фотокопирање, гравирање, графички услуги, канцелариски материјали, печатење на рекламен материјал, сервис и продажба на компјутери и компјутерска галантерија

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MAXPRINT Prilep?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.