MARTIN-BULI Demir Hisar

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card

Контакт

Опис


Во подрачјето на Демир Хисар и пошироко во околината за ладните зимски денови ние ќе ви помогнеме вашиот дом да биде обезбеден со огревно дрво.Кај нас ке најдете  огревно дрво и исто така вршиме транспорт на дрво до вашиот дом.Нашата фирма е за транспорт и набавка на огревно дрво и опстојува повеќе години се наоѓаме  во Демир Хисар и имаме соработка со целиот регион на Република Македонија работи од 07:00 до15:00

Не можете да ја најдете вашата нарачка од MARTIN-BULI Demir Hisar?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.