Cashback & Shopping Points

  • 3% + 4 по 6500 MKD Купување
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Fitness House произлезе од континуираната и непрекината потрага по вкусна, здрава, и фит храна. Недостатокот на угостителски установи кој служат таква храна, беше причината која не придвижи да превземеме нешто конкретно на тоа поле. Но тоа не значи дека нашата потрага запира, поради тоа што ние сеуште се стремиме кон усовршување на вкусот. Истото може и да се забележи во нашето мени, кое константно еволуира со цел да ви овозможи лесен пристап до квалитетна, здрава и вкусна храна.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Fitness House?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.