Optika ANA MARIJA

Cashback & Shopping Points

  • 2% + 2,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Стручност, искуство, посветеност. Опремата која ја поседуваме за изработка и сечење на оптичките леќи е од реномирани светски фирми, кои ги користат највисоките технолошки достигнувања кои можат да одговорат на потребите на секој наш клиент. Нашата компанија располага со сите сертификати и дозволи кои се потребни за вршење на оваа дејност.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од Optika ANA MARIJA?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.