Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

ПРОТЕИН ШОП е специјализирана продавница за трговија со спортска и здрава исхрана односно додаток во исхрана. Кај нас може да се најдат едни од најдобрите и најбезбедните брендови за суплементи и витамини.
Нашиот високо едуциран персонал може да ви понуди совети како да живеете активно, да се храните здраво и воедно да ги постигнете вашите цели брзо и сигурно.
Им овозможуваме здрави додатоци во исхрана на спортисти и рекреативци, односно луѓето кои се грижат за своето здравје, како и совети од високо едуцирани луѓе од спортски карактер.
Нашата цел е да вршиме едукација за тоа колку водењето на активен живот е важно за квалитетно живеење. Да ги едуцираме луѓето дека суплементите не се недозволени средства, туку се тука со цел да помогнат како би го максимилизирале својот труд низ тренинг и балансирана исхрана односно истите се додаток во самата исхрана.

Не можете да ја најдете вашата нарачка од PROTEIN SHOP?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.