Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме покажете го кодот на касата за да може продавачот да го скенира!

Trussardi е италјанска модна куќа, создадена во 1911 година, која започнала како производител на кожни ракавици, и подоцна ја прошири својата линија кон други прозводи од кожа. Денес претставува интернационален бренд кој произведува луксузна облека, обувки и особено позната по своите чанти. Во Скопје се наоѓа во Рамстор Мол.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.