Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме покажете го кодот на касата за да може продавачот да го скенира!

Napapirji е италјански премиум бренд за лежерна облека. Почетоците на брендот се поврзуваат со производство на алпски торби за патување. Денес произведува и продава луксузна облека за мажи, жени и деца, како и акцесоари, торби и обувки. Најпознатиот производ на овој бренд е популарната Skidoo јакна. Името на бреднот претставува варијација на финскиот збор napapiiri што значи Арктички Круг. Во Скопје се наоѓа во Скопје Сити Мол.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.