Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме покажете го кодот на касата за да може продавачот да го скенира!

Tommy Hilfiger е американска мултинационална компанија која што дизјанира и произведува луксузна облека за мажи, жени и деца, и широк асортиман на обувки, парфеми и производи за домот,
основана во 1985 година. Во Скопје се наоѓа во Рамстор Мол, Скопје Сити Мол и ГТЦ приземје.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.