Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

OVS e италијанска компанија за облека, обувки и акцесоари, пристапна ценовно за сите купувачи, која што нуди најдобар квалитет по најниски цени. Претставена во светот преку познатите продавници OVS и OVS Kids.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.