Cashback & Shopping Points

  • 3% + 2 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

OVS e италијанска компанија за облека, обувки и акцесоари, пристапна ценовно за сите купувачи, која што нуди најдобар квалитет по најниски цени. Претставена во светот преку познатите продавници OVS и OVS Kids.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.