Cashback & Shopping Points

  • 10% + 2
    Super Cashback
    Сега 10% наместо 3% Cashback (Валиден од 01.10.2021 до 31.12.2021)
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Lapin House e пионер во полето на детска облека. Водени од квалитетот и знаењето, комбинирано со уникатни естетски погледи, исполнети со креативност и детски насмевки.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.