Cashback & Shopping Points

  • 2% + 1,5 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.
  • ПРИФАЌА myWorld Card B2B

Контакт

Опис

Имено нашата компанија
 покрај широката платформа на производи од овој производител застапува уште три други реномирани производители. Во делот на алатки, прибор и мопинг ја застапуваме
Vileda Professional
со која комплетно
 ги покриваме барањата на нашите клиенти, а додека од делот на употребата и користењето на хартија го преставуваме еминентниот Европски производител
Lucart Professional
со широк спектар
 на производи, диспензери и опрема.
Како најнов наш партнер
 се јавува светски реномираниот производител Vectair
 Systems со
 повеќе типови на озонирање на простории.

- Производи за професинално  чистење на кујни   - Производи за објектна  хигиена   - Хартиени производи  и опрема   - Кофи, џогери, крпи,  сунѓери, мопови итн...   - Професионални машини  за чистење на подови од Светскиот бренд TASKI   - Дополнителен прибор  и алатки за чистење   - Производи за хигиена  и нега на раце   - Лична заштитна  опрема   - Производи за чистење  и дезинфекција во Индустрија за храна и пијалоци   - Производи за озонирање

Не можете да ја најдете вашата нарачка од HAJ - DZIN PRO?

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.