Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Fiorella Rubino е италијанска брза модна марка со жив, урбан и трендовски стил, специјално дизајниран за жени со големина 46 и повеќе, кои се уверени во своето тело.

Колекциите се издвојуваат за нивната смела и чувствена личност, комбинирајќи го квалитетот и страста за детали по прифатлива цена. Локација на продажниот салон е Ramstore Mall приземје.

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.