Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Carpisa, е италијански бренд роден во 2001 година и во рок од неколку години од неговото раѓање станува лидер во секторот за чанти, багаж и модни додатоци. Симболот на брендот е мала желка. За неколку години се покажува себеси како комерцијален феномен кој може да понуди секогаш моден производ со апсолутно уникатна вредност за парите.

Продажните салони се во Ramstore Mall приземје, Skopje City Mall први спрат, Capitol Mall први спрат.

 

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.