Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Oблека за елегантна и женствена жена. Bренд кој ги инспирира и подобрува жените со шик и удобен стил, и ги возбудува преку ангажирање шопинг искуство. Мисијата на брендот се претвора во колекции дизајнирани и произведени за plus size број големини, кои покриваат до 52 конфекциски италијански број.

Секоја облека е дизајнирана да го комбинира италијанскиот стил со меѓународните трендови, за разновиден изглед и погодна за секојдневните потреби и за најважните и посебните. Локација на продажниот салон е Ramstore Mall први спрат.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.