Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Еден од најпознатите италијански брендови за долна облека, пижами, облека, аксесоари и костими за капење. Нашите продавници се емотивна и ангажирачка средина, паралелен свет во кој потрошувачот може целосно да го искористи одличниот квалитет / цена на нашите производи.

По десетгодишната активност, Yamamay живее втор пат на развој и раст, благодарение на влезот во компанијата на семејството Карлино, сопственик на брендот Carpisa, како и на основањето на Pianoforte Holding, каде што два неверојатно успешни брендови се Заедно врзани Yamamay и Carpisa. Локации во Ramstore Mall приземје и Skopje City Mall први спрат.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.