Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Pennyblack е уште еден бренд од италијанската групација Max Mara. Основана во 1978 година, PENNYBLACK е една од најпопуларните женски модни брендови во Италија и постојано расте и широко се шири во Европа, Централна Азија, Далечниот Исток и Јужна Америка.

Различните карактеристики на PENNYBLACK целост ги задоволуваат потребите на денешната појдовна и самоуверена жена, која бара софистициран, но лесен стил, и бара висококвалитетни ткаенини и точна завршна обработка.

Колекциите се дизајнирани од група иновативни млади дизајнери од целиот свет, потврдувајќи дека компанијата посветува внимание на новата и најинтересната новата модна сцена и трендови. Локација на брендот е во Ramstore Mall приземје.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.