Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 На вашата набавка
  • Ќе добиете Cashback и Shopping Points сразмерно од првиот денар. Наведениот износ на SP одговара на купување на 6500 MKD.

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Weekend Max Mara е италијански бренд дел од групацијата Max Mara. Колекцијата ги опфаќа сите категории на облека и додатоци со сеопфатен избор на формално-неформално. Деталите за потпис кои ја поставуваат линијата и ја симболизираат идејата за леснотија и слобода. Најпознат бренд по својот квалитет и природни материјали. Едно од најпознатите и најпродавани парчиња е капутот.

Безвременски парчиња кои се удобни, лесни и модерни. Кашмирот, твидот и 100% памучни материјали. Локацијата на брендот е во Ramstore mall приземје.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.