Cashback & Shopping Points

  • 2,5% + 1 по 6500 MKD Купување

Опис

Ве молиме прикажете го кодот на касата со цел рачно внесување на истиот!

Pinko е современ италијански моден бренд со препознатлив стил и квалитет. Модните парчиња се навистина оригинални и посебни, вистинска уметност создадена од тим на познати италијански дизајнери и стилисти. Особености се посебните линии во колекциите и соработки со други брендови како Coca Cola линијата и Hello Kitty.

Креации за жената која е одлучна, храбра, весела и со уникатен стил.

Брендот кај нас постои од оваа година и е навистина уникатен и посебен бренд. Локацијата на брендот е во Ramstore Mall приземје.

 

* Во зависност од производите кои биле консумирани кај Трговските партнери, може да има варијации во конкретната исплата на маржите за провизија. Затоа не се гарантира точноста на податоците на оваа веб страница.